“Door ons bewustzijn te vergroten en onze trauma’s te helen laten we een nieuwe wereld geboren worden”

Een 6 -daagse helende reis ontwikkeld door het landschap van pré-conceptie, conceptie, zwangerschap en geboorte. Deze zes dagen word je uitgenodigd om je dieper te verbinden met deze thema´s en wat de impact kan zijn van het vergroten van ons bewustzijn over trauma, epiginetica en ontwikkelingspsychologie.

Er ontstaat steeds meer bewustzijn over de impact van gebeurtenissen rondom de conceptie, zwangerschap en geboorte. Je kan hierbij denken aan ongewenst kinderloos zijn, IVF/ICSI trajecten, abortus, miskramen, traumatische bevalling, vroeggeboorte, periode in couveuse en alleengeboren tweelingen. Al tijdens de vroegste periode van ons leven ontwikkelen we patronen die van invloed zijn op onze ontwikkeling. Tijdens deze periode ervaren we op celniveau het eerste contact met onszelf en de wereld om ons heen. Het is van groot belang dat we bewust worden van de impact van trauma in deze fase en van de impact van deze imprints op de rest van ons leven.

De training is bedoeld voor jou persoonlijk maar ook als aanvulling op je werk als coach of therapeut. We doen dit door de oude en nieuwe kennis en wijsheid rondom conceptie, zwangerschap en geboorte te combineren. Met de intentie om samen de heling te laten plaatsvinden en uit te werken op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau door verschillende (therapeutische) interventies toe te leren passen. Dus naast het vergroten van je bewustzijn, ga je ook daadwerkelijk aan de slag met de heling van de imprints uit dit leven of misschien wel uit vorige levens.

Reserveer alvast je plek.

In samenwerking met Kiki Schmitz

Praktische Informatie

Aanmelden Nieuwsbrief

  • Data 23 en 24 maart 10:00-17:00
    20 en 21 April 10:00-17:00  25 en 26 mei 10:00-17:00  13 en 14 juli 10:00-17:00 
  • Locatie:Landgoed Beukenrode
  • Adres: Beukenrodelaan 2E, Doorn
  • Kosten: 2280,- euro inclusief koffie, thee en de lunch zelf verzorgen

©[2023] YourPulse webdesign in co-creatie met Tessa Smits

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?