Born to Rise/

De eerste 7 maanden onze geboorterechten (gekoppeld aan de chakras) her-claimen. Geen gehussel meer om geaccepteerd te worden door de buitenwereld. We gaan angsten afleggen en innerlijke saboteurs verstillen. Vanaf nu gaan we krachtig staan en onbeschaamd leven vanuit onze diepste core: ons recht om te bestaan, het recht om alles te voelen, om autonoom te leven, om liefde te ervaren, om jouw eigen waarheid te spreken, je intuïtie te volgen en te weten wat je op aarde komt brengen. Om vanaf nu vanuit je intuïtie, innerlijke power en ‘purpose’ je leven, onderneming en/of het moederschap magisch en moeiteloos vorm te geven.

/Born to Roar

En als je denkt dat je er dan bent, gaan we nog een laag dieper om de echte schatten in het moeras op te halen. Dapper richting de donkerte in onszelf, bewegen we richting de donkerdere maanden. Om de ‘Dark Feminine’ in onszelf te onderzoeken. Met thema’s als rage/woede (it involves een autowrak ;-)), chaos, ’the unknown’, schaduw en seksualiteit. We werken onder andere met de energie en eeuwenoude wijsheid van Kali en Lilith… ooh-la-la..!

Dit is een uitnodiging dieper dan ooit te verankeren in je kern en kracht. Je hoeft niet anders of beter of grootser te worden, juist niet. Het is een steeds op een diepere laag ontdekken, ont-moeten en ‘ownen’ van wie je al lang bent. In je eigen tempo, vanuit veilige verbinding met like-hearted sisters en een stevige bedding en begeleiding van ons.Elke maand rond volle maan 1 dag offline gathering van 11-19 uur bij het prachtige Avani in Helvoirt. Rond nieuwe maan een verbindende online groupcall en verder modules ter inspiratie (incl. kennis over chakra’s, kristallen, olie e.d.) en verdieping (te volgen in je eigen ritme) en een besloten groep voor contact en vragen tussendoor.
We willen volle aandacht kunnen geven, dus er kunnen maar max. 16 vrouwen meedoen, dus wacht niet te lang en neem je plaats in de cirkel in, als je dat zo voelt.
Je mag altijd contact opnemen voor een gratis Discovery Call, dan onderzoeken we samen of dit het moment voor jou is om te springen!
Voor alle details over data, opbouw en betaling; schrijf je in via het formulier en je ontvangt alles binnenkort!

We kijken naar je uit.

Annick & Kim.

 

AGENDA


Praktisch
We starten 9 januari 2023 met een Discovery Day!
Op 27-02 gaan we vol van start met het hele programma.

Heb je interesse in een van bovengenoemde events, meld je dan aan via het contactformulier.

©[2023] YourPulse webdesign in co-creatie met Tessa Smits

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?